Op deze website kunt u informatie vinden over Traditionele Chinese Geneeskunde en acupunctuur.

Sinds het voorjaar van 2017 zijn wij verhuisd naar IJsselstein en daarmee is ook de praktijk volledig naar IJsselstein verhuisd.U kunt sindsdien dus uitsluitend in IJsselstein terecht voor het maken van een afspraak. Het adres is Kasteellaan 143, 3401 AJ IJsselstein. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje "locatie".

Acupunctuur Amerongen is de praktijk waar u terecht kunt voor o.a. gynaecologische klachten, begeleiding bij IVF/ICSI, pijn, stress, burn-out, allergieën, neurologische aandoeningen, weerstand, stoppen met roken en klachten met onduidelijke oorzaak. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende (oosterse) technieken zoals; acupunctuur, ooracupunctuur, moxa, cupping, patentformules van Chinese kruiden en een eventueel voedingsadvies. Door deze behandelwijzen met elkaar te integreren kan een optimaal resultaat bereikt worden.

Af en toe publiceer ik een nieuwe column, met meestal het hoofdthema acupunctuur en Chinese Geneeskunde. Deze maand een heerlijk lunchgerecht met geroosterde pompoen en ahornsiroop. Volgens de Chinese voedingsleer verwarmend voor de Milt en Qi versterkend.

Voor informatie over uw specifieke klachten of indien u een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-37 43 33 49. Ook kunt u de contact pagina gebruiken. Uw vraag zal dan zo volledig mogelijk beantwoord worden.


Mariëtte Gerts-Overbosch (acupuncturist)